Последната седмица една от най-коментираните  светски клюки е раздялата на Джулиана

...
Последната седмица една от най-коментираните  светски клюки е раздялата на Джулиана
Коментари Харесай

Децата - невинното оръжие при развода на бг звездите

Последната седмица една от най-коментираните  светски злословия е раздялата на Джулиана Гани и половинката й Илиян, или по-скоро фактът, че двамата не мога да се схванат за сина си. Силиконката ще се бори за него в съда с цели трима юристи, писа Телеграф.

Докато Джулиана твърди, че Илиян ми дава да види Сина, той само че друго мнение. " Джулиана Гани съобщи, че е в Кан по работа, което не е правилно, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното тръгване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на отмора!

Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове в гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и не се разгласява. В неделя беше във Велинград. С майка си. В понеделник се видяхме при юриста ми с голяма молба от моя страна да се споразумеем в интерес на детето.

Тогава и предложих да дойдем ЗАЕДНО към Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше спогодба да преспи в апартамент нает от AIRBNB, само че не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво вършиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в жилището, където тя желае да прибере Давид. Това си е тяхна работа, само че не желая синът ми да им бъде очевидец! Изяснявам, че за интервала от прибирането и в петък заран до през вчерашния ден Джулиана не е направила нито един опит  да пристигна и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато съобщи в инстаграм, че изродът Илиян Найденов не я позволява до него от дни ", написа зарязаният мъж.

Певицата Таня Боева се разведе публично със брачна половинка си композитора Михаил Бургунджиев. Двамата са разграничени от близо две години, само че едвам в този момент драмата завършила в съда, заяви вестник " Телеграф ". Таня Боева също ограничи достъпът на брачна половинка си до сина им Росен. Припомняме, че преди време се говореше по какъв начин Таня Боева поставила рога на Мишо с много по-млад мъж. Това го наранило надълбоко, само че той продължавал да я обича и да се пробва да избави брака им.

После обаче се появи напълно, напълно друга версия. Според която Таня Боева не издържала и минута повече на издевателството вкъщи си. Близки до нея разкриха пред вестник " Таблоид ", че певицата постоянно плачела на рамото на приятелки от Мишо.

Бургунджиев внезапно се трансформирал радикално. И от благия и гальовен брачен партньор, се трансформирал в призрачен сън за жена си. Той почнал все по-често да излиза с другари и да се връща пийнал вкъщи си. Последвали кавги, чупене на посуда, а най-после и плесници. Таня Боева на няколко пъти се появявала цялата в синини и хематоми от ръката на Бургунджиев, което я предиздвикало да събере сили и да избяга от този пъкъл.

" Мишо отхвърля каквото и да било принуждение върху Таня и твърди, че още я обича. В последна сметка никой не им е светил, само че от доста време насам тя изглеждаше извънредно нещастна с него. А по кое време една жена е нещастна, в случай че мъжът до нея я обича, закриля и радва ", разясняват източниците.

Фолкпвицата Рени остана без огромния си наследник Борис, откакто той пожела самичък да отиде да живее при татко си. Бившият cъпруг нa фoлк пeвицaтa Рeни Бoриc Пилocoф,  зaвeде дeлo cрeщу нeя зa нaмaлявaнe нa издръжкaтa, c кoятo пoдпoмaгa oтглeждaнeтo нa двeтe им дeцa Бoриc и Acпaрух. Тoвa cпoдeли изпълнитeлкaтa прeд вecтник " Тeлeгрaф ".

Рeшeниeтo нa Бoриc нe изнeнaдвa пeвицaтa, нo я ocтaвя, мeкo кaзaнo, oгoрчeнa. " Имa ли нуждa oт кoмeнтaр? Тoвa нe e мъжкo пoвeдeниe, нe e възпитaтeлнo, oщe пoвeчe, чe имaмe двaмa cинoвe. Пo тaкъв нaчин ли трябвa дa възпитaвa двe мoмчeтa, кoгaтo cтaнaт мъжe - пo тaкъв нaчин ли трябвa дa ce държaт и дa ce oтнacят c мaйкитe нa дeцaтa cи ", кoмeнтирa Рeни.

Мaкaр рaздeлeни oт дългo врeмe, бизнecмeнът и музикaлнaтa звeздa вce oщe нe мoгaт дa нaмeрят нaчин дa oбщувaт нoрмaлнo, дoри в имeтo нa звeзднитe нacлeдници. Пo-рaнo caмaтa тя e кoмeнтирaлa, чe Пиcoлoф ce e oпитвaл дa нacтрoи дeцaтa cрeщу нeя, ocoбeнo щo ce кacae дo oтнoшeниятa и c пo-гoлeмия ѝ cин Бoриc, кoйтo e тийнeйджър.

Бившата адреналинка Яна съобщи в ефира на Нова телевизия, че не може да се пребори да вижда детето си. Младата майка описа, че биологичният татко на сина ѝ го е лишил от нея още при започване на 2013-а година.

През септември 2010-та година около русата адреналинка още веднъж се разигра сходна драма. Тогава Яна обществено разгласи, че детето ѝ е отвлечено от бащата. Въпреки че съдът постановява, че родителските права са нейни, бащата Ивайло Христов отхвърля да върне детето в продължение на няколко месеца. Твърди, че обезпечава на сина им всички нужни улеснения, че детето е в положителни ръце и има кой да се грижи за него. Тогава Яна упреква Агенцията за протекция на детето в безучастие. В последна сметка родителите се схващат и дребният Емил остава при майка си. Случката обаче се повтаря.

" В началото на това лято заведох сина си при родителите ми в Бургас. Той го е взел оттова дружно с неговите родители с обещанието, че ще го върне на идващия ден. Последно го видях на първия образователен ден ", изясни Яна Христова. Незнайно по какъв начин и с какви документи Ивайло съумява да запише момчето на учебно заведение. Яна схваща кое е въпросното школо и отива да види детето си там. В студиото Яна описа още и за поредност от набези против нея от страна на Ивайло Христов. Тя твърди, че е унижавана обществено и пребивана. В разследване на това съдът е издал ограничаваща заповед на някогашния ѝ мъж.

И макар че съдът е присъдил родителските права за детето на майката, Яна не може да си изясни за какво институциите бездействат и не ѝ оказват помощ да си го върне.

Изневерите на Благой Димитров го лишиха от сина му

Татарката Есмер подари Благо със наследник няколко месеца след красивата венчавка. След това обаче Благой стартира да се прибира все по-често в България под претекст, че желае да види децата си от Христина Витанова - Давид и Йоана. Есмер бе посочена за доста ревностна и дебнеше Джизъса в обществените мрежи и българските медии. Оказа се, че когато се прибира в родината, Джизъса не гушка Давид и Йоана, а се появява с непознати дами. Според осведомени Георгиев е оставил на Есмер цялото добито имущество по време на своя брак с рускинята. След развода и двамата си откриха нови половинки, а синът им Елай  остана при майка си. Благо не го е виждал три години.

Емануела и милионерският правоприемник Димитър Динев също дълги години водиха война по съдилищата за своя наследник Димитър.

и по тази причина кой да вземе попечителството над него. На първа инстанция съдът реши, че ще даде детето на бащата. Дори тогава се появиха клюки, че детето е отнето от певицата. " Мити си е при мен. Нито са ми го взимали, нито, уповавам се, че ще ми го вземат в бъдеще. Вярвам, че съдът ще бъде справедлив, колкото и да страдаме от безвластие ", сподели тогава певицата. Въпреки тежките думи, които си размениха и голям брой обиди, най-после Емануела и Димитър Динев се сдобриха и делото завърши по взаимно единодушие. Малко по-късно певицата разгласи, че предприемачът е огромната й обич и татко на детето й и постоянно ще го обича и почита.

Източник: Hotarena.net
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР